Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Εκλογές 2012, Ημερομηνία | Παπαρήγα: 29 Απριλίου ή 6 Μαΐου


Τις δύο υποψήφιες ημερομηνίες για τις εκλογές 2012, αποκάλυψε η Αλέκα Παπαρήγα μετά τη συνάντηση που είχε τον κ. Παπαδήμο. Συγκεκριμένα δήλωσε:
«E, περίπου ξέρετε τις ημερομηνίες, δεν μπορώ να δεσμευτώ εγώ και να ερμηνεύσω. Αυτές που γράφουν όλες οι εφημερίδες. Έχει τόσο μεγάλη σημασία αν θα είναι 29 Απριλίου ή αν θα είναι 6 Μαΐου; Εμείς θέλουμε όσο γίνεται (νωρίτερα) – και 29 Απριλίου να γίνουν – αλλά τελικά δεν μπορώ εγώ να ερμηνεύσω τα πράγματα, τις διαδικασίες της Βουλής και πότε θα γίνουν».
Πάτως διευκρίνισε ότι δεν μπορεί να δεσμευτεί για την ακριβή ημερομηνία των εκλογών, καθώς ο πρωθυπουργός δεν της έδωσε κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία. «Εμείς ζητήσαμε όσο γίνεται πιο γρήγορα να γίνουν οι εκλογές, όσο γίνεται πιο γρήγορα, να μη χαθεί άλλος χρόνος. Το κυριότερο όμως είναι άλλο: Ώσπου να γίνουν οι εκλογές θα υπάρχουν νομοσχέδια αντιλαϊκά – αντεργατικά που θα ψηφίζονται απ’ τη Βουλή και επιπλέον τρέχουν σοβαρά προβλήματα, που εμείς δεν πρόκειται να μείνουμε μόνο στη μάχη για την ψήφο, αλλά μέχρι να ανοίξουν οι κάλπες θα προσπαθούμε να στηρίζουμε και να οργανώνουμε τους αγώνες».


Read more: http://www.neolaia.gr/2012/03/23/ekloges-2012-papariga-hmeromina/#ixzz1pxYvnwFI

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου