Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

ΧΟΥΝΤΑ

Δελτία τύπου | 16/02/2012
Για τα σχέδια απαγόρευσης των λαϊκών κινητοποιήσεων
«Άκρα του τάφουσιωπή» επιδιώκει να επιβάλει στην εργατική τάξη και τον λαό το μαύρο μέτωπο τηςκυβέρνησης, τρόικας, κεφαλαίου, προκειμένου να περάσουν τις πιο άγριες αντεργατικές, αντιλαϊκές πολιτικές που σαρώνουν όλα τα δικαιώματα της εργατικήςτάξης.

Το σχέδιό τουςείναι η απαγόρευση των διαδηλώσεων, συγκεντρώσεων, των λαϊκών κινητοποιήσεων.Πρόσχημα και βούτυρο στο ψωμί τους οι προβοκάτσιες των στημένων μηχανισμών τουκράτους και του παρακράτους που θαυμάσια τους υπηρετεί.

Σε ρόλο λαγού, τωνπιο αντιδραστικών μεθοδεύσεων, η πλειοψηφία του εμπορικού συλλόγου της Αθήνας,αλλά και ο Δήμαρχος Αθηναίων, Γ. Καμίνης ο οποίος ανοιχτά υποστηρίζει το σχέδιοπου από καιρό ζητούν να εφαρμοσθεί οι καπιταλιστές, ΣΕΒ, ΕΒΕΑ και οιμεγαλοξενοδόχοι της Αθήνας.

Πρόκειται για ταμαύρα κοράκια της ολιγαρχίας του πλούτου που έχουν πέσει πάνω στην εργατικήτάξη, εξαπολύοντας έναν χυδαίο πόλεμο και ωμές λυσσαλέες επιθέσεις, ενάντιαστις λαϊκές κινητοποιήσεις και συγκεντρώσεις με ψεύτικα και χυδαίαεπιχειρήματα.

Στόχος τους είναινα σκύψει με κάθε τρόπο η εργατική τάξη και ο λαός το κεφάλι και νααποδεχθούν τα ποιο βάναυσα αντεργατικά μέτρα, τον εργασιακό μεσαίωνα,προκειμένου να υπηρετηθούν τα κέρδη μια χούφτας πλουτοκρατών.

Να είναι όμωςσίγουροι ότι τα σχέδιά τους θα τσακιστούν σε αυτό που προσπαθούν πάση θυσία ναεμποδίσουν, στον κυματοθραύστη του εργατικού λαϊκού κινήματος.

Στο κίνημα πουαποτελεί την μαμή της ιστορίας και της κοινωνικής εξέλιξης, που όσα εμπόδια καιαν μπήκαν στην μακρόχρονη πορεία του κανένας δεν μπόρεσε να το σταματήσεικαι δεν θα το σταματήσει.

Όσοι στηρίζουν ένασύστημα άδικο εκμεταλλευτικό που γίνεται εμπόδιο στην ανάπτυξη των παραγωγικώνδυνάμεων και στέλνει την Ε.Τ στην ανεργία την φτώχια την εξαθλίωση, θαγκρεμισθούν και η Εργατική τάξη και ο λαός θα πάρουν στα δικά τους χέρια ταπαραγωγικά μέσα και τον πλούτο που παράγουν και τους ανήκει.
www.pamehellas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου