Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΜΕΤΑΛΛΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΜΕΤΑΛΛΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ


ΠΑΝ. ΕΝΩΣΗ ΑΜΜΟΒΟΛΙΣΤΩΝ – ΚΑΘΑΡΙΣΤΩΝ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΠΛΟΙΩΝ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΝΑΥΠΗΓΟΞΥΛΟΥΡΓΩΝ



Πειραιάς 30/1/2012



Α.Π. 23/2012



ΠΡΟΣ : Ναυτιλιακές Εταιρείες



Κύριοι,

Το τελευταίο διάστημα οι εργαζόμενοι στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη δέχονται μια άνευ προηγουμένου συκοφαντική -και όχι μόνο- επίθεση , από μερίδα Εργολάβων της Ν/ ΖΩΝΗΣ .

Οι συγκεκριμένοι Εργολάβοι , ενεργώντας καθαρά με βάση προσωπικά – ιδιοτελή συμφέροντα , θέτουν σε κίνδυνο την ίδια την ύπαρξη της Ν/ ΖΩΝΗΣ .

Κρύβοντας τις πραγματικές αιτίες της κρίσης , που δεν αφορά μόνο τη Ν/ ΖΩΝΗ , όπου καθημερινά αγκαλιάζει ολοένα και περισσότερους Κλάδους , αλλά και πιο ιδιαίτερα , όλους τους επιμέρους τομείς της Ναυτιλίας , επιτίθενται στα Σωματεία μας , με πλήθος ψέματα , μεταφέροντας προς τις Ναυτιλιακές Εταιρείες εικόνα πολέμου , αστάθειας κ.λ.π. , ζητώντας να μην επιλέξουν τη Ν/ ΖΩΝΗ .

Σας ενημερώνουμε ότι το αίτημα των Σωματείων μας είναι ο σεβασμός και για το 2012 των Συμβάσεων που έχουν υπογραφεί από το 2010. Όλα τα υπόλοιπα τα οποία ακούγονται είναι ψέματα και αποσκοπούν αλλού .

Σας ενημερώνουμε ότι δεκάδες Επιχειρήσεις , βλέποντας θετικά την κίνηση μας αυτή, έχουν υπογράψει μαζί μας Επιχειρησιακή Σύμβαση . Πολλές δε από αυτές τις Επιχειρήσεις έχουν υπογράψει συμφωνία , χωρίς να έχουν προγραμματισμένες κάποιες εργασίες (αυτό για κάποιους που μιλάνε για εκβιασμούς) .

Οι συγκεκριμένοι Εργολάβοι , που παίζουν επικίνδυνα και περίεργα παιχνίδια , κρύβουν το μέγα πολιτικό παιχνίδι , το οποίο παίζεται σε βάρος της Ναυπηγικής Βιομηχανίας της χώρας μας , με πιο χαρακτηριστική της υπόθεση με το εμπορικό τμήμα του Σκαραμαγκά (έκλεισε για 15 χρόνια με απόφαση στη Βουλή στις 30-9-2011 από ΠΑΣΟΚ – ΝΔ - ΛΑΟΣ) .

Το Πέραμα δεν θα κλείσει , όσο και αν κάποιοι το επιθυμούν , για να εξυπηρετήσουν δικά τους συμφέροντα .

Το εγγυώνται τα Σωματεία μας και δεκάδες μικρομεσαίες Επιχειρήσεις .





ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ Ν/ ΖΩΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου