Σάββατο 21 Μαΐου 2011


Φίλε και φίλη πατριώτη/ισα ,
Είμαστε μια ομάδα Ελλήνων που απηυδήσαμε με όσα συμβαίνουν στη χώρα μας τον τελευταίο καιρό. Πιστεύουμε ότι δεν είμαστε οι μόνοι αλλά δεν ξέρουμε πόσοι ακριβώς είμαστε. Τον τελευταίο καιρό η Βουλή και η Κυβέρνηση έχει πάρει μια σειρά κρίσιμων αποφάσεων για το μέλλον του τόπου χωρίς να ζητήσει την γνώμη του λαού. Οι αποφάσεις αυτές αλλάζουν τη ζωή μας για δεκαετίες προς το χειρότερο.
Δεν μας ρώτησε κανείς για αυτά τα θέματα λες και δεν αφορούσαν κυρίως εμάς. Αποφασίσαμε λοιπόν να ζητήσουμε να μας ρωτήσουν με ένα πολλαπλό δημοψήφισμα για όσα αφορούν εμάς και τα παιδιά μας.
Θέλουμε να μας ενημερώσουν με ειλικρίνεια για όσα συμβαίνουν και θα συμβούν και να ψηφίσουμε αυτό που θεωρούμε καλύτερο για το μέλλον της κοινωνίας μας.
Δεν μπορούν να μας αρνηθούν αυτό το αυτονόητο δικαίωμά μας αν είναι δημοκράτες.

Αγωνιζόμαστε για τη διενέργεια ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ.

Για να πραγματοποιήσουμε αυτή την πρωτοβουλία χρειαζόμαστε την συνεχή παρουσία μας στο Σύνταγμα σαν σύμβολο της αποφασιστικότητάς μας στον αγώνα. Με καλή οργάνωση μπορούμε να υποστηρίξουμε το δίκαιο αίτημά μας και να δώσουμε επιτέλους μια ελπίδα σε όλους. Να δείξουμε ότι υπάρχουν ακόμα Έλληνες με ψυχή.
Μάθετε πως μπορείτε να βοηθήσετε εδώ.

Δείτε τι γίνεται στην Ισπανία, στις πλατείες , ζωντανά αυτήν τη στιγμή. Οι Ισπανοί ειναι στους δρόμους και ζητάνε αυτό που τους ανήκει και δικαιούνται. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
http://activistika.blogspot.com/2011/05/live.html
Δηλώστε συμμετοχή για την Κυριακή τώρα στην παρακάτω φόρμα ( και αν προλάβουμε).
Live TV : Ustream
Μιλήσαμε απλά και ξεκάθαρα με όσους ήρθαν σε αυτήν την συνάντηση. Πραγματικά εντυπωσιακή προσέλευση σε σχέση με το σύνολο των εθελοντών αλλά και με πολύ υψηλό επίπεδο.
Είπαμε για τις βασικές αρχές που θα χαρακτηρίζουν αυτήν την πρωτοβουλία:
-Ανεξαρτησία απο κόμματα και συνδικαλιστικούς φορείς,
-Σεβασμός στον συμπολιτή μας που θέλει ανιδοτελώς να προσφέρει,
-Ενότητα που πρέπει να έχουμε πάντα στο μυαλό μας σε κάθε μας ενέργεια.
Ζητάμε να δώσει η κυβέρνηση στο λαό το δικαίωμα να αποφασίσει για την τύχη του και το μέλλον των παιδιών του.Νόμιμα και ειρηνικά.
Την Κυριακή στις 10 πμ θα είμαστε στη Πλ.Συντάγματος, χρειαζόμαστε εθελοντές για να επανδρώσουν τις βάρδιες ώστε η παρουσία μας να ειναι 24ώρη. Παρακαλούμε όσους μπορούν να διαθέσουν λίγο απο το χρόνο τους να δηλώσουν συμμετοχή στην φόρμα που υπάρχει στην ιστοσελίδα μας.
Οι 300 Ελληνες καλούν όλους τους εθελοντές αλλά και όλους όσους θέλουν να βοηθήσουν στην πρωτοβουλία, άτομα και κοινωνικές οργανώσεις, σε συνάντηση ενημέρωσης και συνεργασίας την Τετάρτη 18 Μαίου στο Ζάππειο ( στα σκαλάκια).
Θα γίνουν δύο ενημερώσεις για διευκόλυνση όσων έχουν υποχρεώσεις. Μία ενημέρωση θα γίνει στις 18:00 και μια στις 20::00 - άρα θα είμαστε εκεί μέχρι τις 21:00.
Θα εξηγήσουμε πως θα συνεργαστούμε ώστε να υπάρχει ΜΟΝΙΜΑ πλήθος στην πλατεία χωρίς να κουραστούμε ή να αφήσουμε άλλες υποχρεώσεις μας. Οργανωμένα, ειρηνικά και μεθοδικά η ομάδα μας θα ενημερώνει και θα δίνει το δυναμικό παρόν για την δημοκρατία.
Πριν λίγο ( 15/5 18:00) η συναγωνίστρια μας Στεφανία Λυγερού μαζι με δυο άλλους αγωνιστές έκαναν καθιστική διαμαρτυρία μπροστά στη βουλή και κάθονταν στο πεζοδρόμιο . Τους πλησίασε αστυνομικός και επειδή δεν έφευγαν τους ανάγκασαν να τους ακολουθήσουν στο αστυνομικό τμήμα της Πλ.Συντάγματος για εξακρίβωση στοιχείων. Τους κάνουν εξονυχιστικό έλεγχο ακόμα και σωματικό ! Λες και είναι τρομοκράτες!
Μια ακόμα πράξη ψυχολογικής βίας για να σπάσουν το φρόνημα μας. Μια ακόμα πράξη αλαζονικής εξουσίας που δεν σέβεται τον πόνο ενός λαού που χάνει τη δουλειά του, την αξιοπρέπειά του, το μέλλον των παιδιών του. Πρέπει λοιπόν να κάτσουμε στα αυγά μας και να μην μιλάμε κιόλας;
Για το καλό μας.........
Την Κυριακή 22 Μάη ξεκινά ο αγώνας μας για το δημοψήφισμα αλλά και η ενωτική μας πρωτοβούλία για να ξεκινήσουμε μια νέα εποχή για την Ελλάδα μας.
Παρακαλούμε εισάγετε τα στοιχεία σας με ελληνικούς χαρακτήρες και τουλάχιστον ένα τηλέφωνο ( κινητό ή όχι) για να μπορούμε να επικοινωνήσουμε.
Τα στοιχεία αυτά, σύμφωνα με τον νόμο περι προσωπικών δεδομένων αλλά και γιατί το θεωρούμε τελείως ανήθικο, δεν θα κοινοποιηθούν πουθενά και όταν λήξει η προσπάθειά μας θα διαγραφούν.
Εαν επιθυμείτε να μην επικοινωνήσουμε μαζί σας στο μέλλον αποστείλλατε μας e-mail για να σας διαγράψουμε απο την λίστα εθελοντών.
Επιλέξτε μέχρι 3 επιλογές που θεωρείτε τις σημαντικότερες
Choices

Ποιοι είναι εδώ

Είναι εδώ αυτή τη στιγμή 0 χρήστες και 24 επισκέπτες.

Απαιτούνται ακόμα ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου